Ouders / Stichting Leergeld

Stichting Leergeld

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiŽle redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Via ruim 75 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen de kans om deel te kunnen nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn, zoals meedoen aan schoolreisjes, muziekles of lid worden van een sport- of scoutingvereniging. Stichting Leergeld richt zich op kinderen van 4 tot 18 jaar. Is er thuis onvoldoende financiŽle draagkracht om uw kind mee te laten doen? Neem dan contact op met Stichting Leergeld. Er is ook een stichting bij u in de buurt.

Ga naar de website www.leergeld.nl.